top of page
SHARE:

ZADKINE
Business Controller

Melissa.png
PRINT PAGINA

Zadkine biedt iedere mbo student de beste kansen. Kansen om te ontwikkelen, afgestemd op hun ambities, interesses, talenten én groeipotentie. En afgestemd op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. Het maakt niet uit waar een student start of welk carrière pad hij of zij bewandelt. Samen met de 12 colleges leiden zij hen op tot een trotse vakman of -vrouw.

Werken bij Zadkine in Rotterdam-Rijnmond betekent dat je jezelf als professional blijft ontwikkelen in een baan van betekenis. Je werkt in een mensgerichte, dynamische en innovatieve omgeving waar kwaliteit voorop staat. Met jouw expertise zorg je dat de processen rondom het onderwijs aan ruim 17.000 studenten op rolletjes lopen en draag je bij aan een hoge kwaliteit van ons onderwijs.

 

Zadkine heeft 7 stafdiensten waarvan één van de afdelingen Financiën, Planning & Control is. De afdeling bestaat uit een hecht team met de subteams Back office, Inkoop en Control. Het Control team bestaat uit 8 personen die zowel concern brede als business control taken vervult. De directeur Finance, Planning & Control stuurt het team aan.

 

Door het vertrek van een collega zoeken wij een:

 

Business controller

                                 

Functie

We zoeken een ervaren en enthousiaste business controller ter versterking van het control team. Als business controller heb je een veelzijdige en verantwoordelijke rol.  Je wordt gekoppeld aan een aantal mbo colleges. Jouw werkzaamheden bestaan uit advisering en ondersteuning van de mbo colleges op het gebied van planning en control en de administratieve organisatie.  Hiernaast werk je mee aan concern brede projecten.

 

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Optreden als business partner voor directeuren en opleidingsmanagers van de mbo colleges. Als adviseur werk je intensief samen met de HR adviseurs;

  • Ondersteunen bij het vertalen van de Zadkine strategie naar de strategie van de colleges inclusief het definiëren van kritische sturingsindicatoren;

  • Opstellen, analyseren en beoordelen van de (meerjaren)begroting, periodieke rapportages en analyses, ondersteunen en adviseren van managers en de (meerjaren)studentenprognoses.

  • Optreden als adviseur bij het opzetten van business cases en in kaart brengen van de financieel economische consequenties op korte en langere termijn; en hierover gevraagd en ongevraagd advies geven;

  • Je neemt deel aan diverse overleggen, zoals de wekelijkse controllers overleggen en de MT overleggen vanuit de mbo colleges;

  • Je werkt mee aan Zadkine-brede projecten zoals: verder professionaliseren van het allocatiemodel, benchmarking, prognose van de ontwikkeling van studentaantallen, ontwikkelen projectadministratie.

 

Profiel

Vakinhoudelijk ben je een deskundige met een bovengemiddeld analytisch vermogen. Je beschikt over uitstekende sociale en adviesvaardigheden. Je bent innemend, je kunt mensen beïnvloeden, je bent overtuigend in je optreden, je kunt snel en op alle niveaus met mensen schakelen en bent organisatiesensitief. Daarnaast kun je goed zelfstandig opereren en je verantwoordelijkheid nemen, maar werk je ook graag met anderen samen.

 

Naast bovenstaande competenties beschik je over:

  • academisch werk- en denkniveau in een financiële of bedrijfseconomische richting;

  • je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een complexe (onderwijs) organisatie;

  • Kennis van en ervaring in het onderwijs is een pre;

  • Je werkt ‘hands on’ en weet concepten en analyses te vertalen naar eenvoudig toepasbare voorstellen en                 adviezen.

                                 

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie. Deze functie is ingeschaald in de CAO MBO schaal 11 (maximaal € 4.939 bruto per maand) of schaal 12 (maximaal € 5.595 bruto per maand), afhankelijk van kennis en ervaring.

Daarnaast bieden zij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen.

 

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor de Zadkine. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992 Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl

bottom of page