top of page
SHARE:

ZIEKENHUIS BERNHOVEN

coördinator financiële administratie

PRINT PAGINA

Voor het Ziekenhuis Bernhoven in Uden, zoeken wij wegens vertrek van een medewerker een Coördinator Financiële Administratie. Werk jij graag voor een organisatie die maatschappelijke waarde toevoegt? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

 

De organisatie:

De patiënt is in het middelpunt van hun aandacht, dat is de focus van Bernhoven. Betere zorg door zinnige zorg. Om de zorg zo in te richten betrekt Bernhoven haar patiënten bij de beslissingen over hun zorgtraject. Het ziekenhuis werkt intensief samen met de huisartsen en andere zorgverleners uit de regio en hebben daarnaast waardevolle afspraken met zorgverzekeraars gemaakt zodat hun zorg toekomstbestendig is. Om dit te realiseren is de organisatie in transitie. Een transitie van productiegerichte zorg naar patiëntgerichte zorg, waarbij Bernhoven integraal het patiëntenproces gaat volgen.

 

De functie:

In deze functie stuur je functioneel de financieel administratieve medewerkers aan (crediteuren, boekhouding en financial control. In totaal 6 fte). Je coördineert de  dagelijkse werkzaamheden en operationele processen. Zelf verricht je ook administratieve boekhoudkundige werkzaamheden voor diverse administratieve deelgebieden (waaronder grootboek en fiscaliteit) en je verwerkt, controleert, analyseert en verstrekt gegevens hierover, teneinde te voorzien in een actuele en inzichtelijke boekhoudkundige administratie.

 

Je coördineert de werkzaamheden ten aanzien van periodieke afsluitingen en de jaarrekening. Je bent verantwoordelijk voor de rapportages die worden verstrekt waaronder de jaarrekening. Je fungeert als aanspreekpunt voor het hogere management, de directie en de accountant. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de administratie in termen van juistheid, volledigheid en tijdigheid, en zorgt voor innovatie en ontwikkeling in het voeren van de administratie.

 

In deze functie heb je een grote mate van zelfstandig en gevarieerd werk. De functie richt zich op coördinatie, uitvoering, beheer, controle en inrichten van de financiële administratie. De functie vraagt een hoge mate van senioriteit om je rol als spin in het web van de administratie goed te vervullen. Er is ruimte om de processen en systemen te verbeteren, voorstellen te doen en deze te initiëren.

 

Profiel:

 • HBO/WO denk- en werkniveau;

 • minimaal 4-5 jaren werkervaring in een vergelijkbare coördinerende functie;

 • iemand die wil weten hoe het zit en met twee benen op de grond staat. Je weet van aanpakken en bent graag met de boekhouding bezig op een praktische en innoverende manier;

 • je beschikt over uitstekende financiële kennis (vooral op het gebied van het opstellen van de jaarrekening);

 • je bent analytisch en denkt in mogelijkheden en oplossingen;

 • je bent sterk in het plannen, coördineren en organiseren, voortgangsbewaking en opstellen van rapportages;

 • je bent gericht op een constructieve samenwerking en bent een sparring partner voor je collega’s in het ziekenhuis; kortom een echte verbinder;

 • je hebt een enthousiaste, inspirerende en doelgerichte aanpak die mensen energie geeft en ze in beweging zet;

 • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

 • werkervaring in de zorgsector (ziekenhuizen) is een grote pre, evenals ervaring met het EPR systeem AFAS.

 

Ons aanbod:

Een afwisselende baan, waarin procesbewaking, organiseren, zelfstandigheid en doelgerichtheid centraal staan in een informele werkomgeving met een enthousiast team van professionals.

 

 • Een marktconform salaris gebaseerd op de cao ziekenhuizen;

 • Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week;

 • Vakantietoeslag van 8%;

 • Een uitstekend pensioen

 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het ziekenhuis Bernhoven. Voor nadere informatie over de vacature neem contact op met Lea ten Brink 06-29588050/ ltenbrink@publicsearch.nl of Joey van Tamelen 06-28239265/ jvantamelen@publicsearch.nl

bottom of page