SHARE:
PRINT PAGINA

ZIEKENHUIS GELDERSE VALLEI

Business Controller Treasury

Voor Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede zijn wij op zoek naar een Business Controller met treasury ervaring.

 

De organisatie:

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een dynamische organisatie met bijzondere expertise op het gebied van voeding, sport & bewegen en slaap. Zij leveren hoogwaardige, goed georganiseerde en mensgerichte zorg. Dat doen ze mede door zich te richten op opleiden en ontwikkeling van hun medewerkers. Samenwerken, de patiënt centraal stellen en professioneel handelen zijn zaken die nadrukkelijk worden gevraagd van de medewerkers. Zij ondersteunen dit door interprofessionele samenwerking, scholingsmogelijkheden en loopbaanadvies, preventiebeleid gericht op goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

 

Plaats in de organisatie:

Bij de afdeling financiën, informatie & control (FIC) werken circa 43 fte verdeeld over vier afdelingen: Business Control, Datawarehouse, Zorgverkoop en Financiële administratie & Zorgcontrol en staat onder leiding van de manager FIC.

Het team business control heeft 8 medewerkers (inclusief afdelingsmanager), en is een gedreven team met enthousiaste professionals.

 

De functie:

Als business controller binnen ZGV werk je in een breed werkveld met gevarieerde werkzaamheden. Je bent zowel expert als strategisch adviseur van jouw thema. Je schakelt gemakkelijk met RvB, management, afdelingsmanagers en financiële collega’s. In deze rol is treasury een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de liquiditeitssturing op zowel korte, middellange en lange termijn, het leningenbeheer en financieringsvraagstukken. Je bent contactpersoon voor de banken en Wfz en je neemt deel aan de treasurycommissie. Daarnaast ga je deelnemen aan projectgroepen vanuit je eigen vakgebied of het thema waaraan je gekoppeld wordt. In het kader van kwaliteitsbewaking doe je verbeter suggesties aan je leidinggevende of je collega business controllers.

 

De voor deze functie relevante uitdagingen liggen op het verder professionaliseren van de kasstroomsturing, informatiemanagement en de advisering aan het themamanagement om te komen tot steeds betere productie- en capaciteitssturing. Jouw toegevoegde waarde is de helderheid van je analyses en rapportages over allerlei soorten vraagstukken. Je onderzoekt kansen en bedreigingen, in- en externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving binnen je vakgebied en vertaalt deze naar consequenties, mogelijkheden en verplichtingen voor de organisatie en het organisatieonderdeel waar je voor werkzaam bent.

 

Functie eisen: 

 • Een afgeronde opleiding op HBO / WO- niveau richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde;

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als business controller of vergelijkbare functie;

 • Ervaring met treasury (liquiditeitssturing, leningenbeheer en meerjarenprognoses);

 • Kennis van bekostigingssystematiek in de zorg en van de bedrijfsvoering in een ziekenhuisorganisatie;

 • Ervaring met informatie- en data-analyse is een pré;

 • Ambitie om je verder te willen ontwikkelen;

 • Communicatief sterk en in staat complexe zaken snel te doorgronden;

 • Je bent een echte teamspeler die energie krijgt van samenwerken en zich in wil zetten voor de prestatie van de hele afdeling.

 

Wij bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamisch ziekenhuis van 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;

 • Een aantrekkelijk salaris met arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen;

 • Waaronder onder andere een vaste eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden;

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij onze speerpunten, zoals korting op je sportabonnement.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Ziekenhuis Gelderse Vallei. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink (06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl) of Roland Falke (06-41367129 of rfalke@publicsearch.nl).