top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Ziekehuis Gelderse vallei

Manager Financiële administratie & zorgcontrol

Voor Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede zijn wij op zoek naar een Afdelingsmanager Financiële administratie & Zorgcontrol.

 

De organisatie:

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een dynamische organisatie met bijzondere expertise op het gebied van voeding, sport en bewegen. Zij leveren hoogwaardige, goed georganiseerde en mensgerichte zorg. Dat doen ze mede door zich te richten op opleiden en ontwikkeling van hun medewerkers. Samenwerken, de patiënt centraal stellen en professioneel handelen zijn zaken die nadrukkelijk worden gevraagd van de medewerkers. Zij ondersteunen dit door interprofessionele samenwerking, scholingsmogelijkheden en loopbaanadvies, preventiebeleid gericht op goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

 

De functie:

Als Afdelingsmanager Financiële administratie & Zorgcontrol geef je direct leiding aan ongeveer 20 fte van de teams financiële administratie, zorgadministratie en zorgcontrol (inclusief dbc advies) en applicatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van tactisch beleid, de uitvoering van de financiële- en zorgadministratie en het proactief ondersteunen van het management bij de financiële bedrijfsvoering. Op inspirerende en coachende wijze draag je het beleid uit en stuurt veranderingsprocessen aan. Je stelt jaarplannen op, draagt zorg voor de uitvoering van het (strategisch) personeelsbeleid en voor afstemming en verbinding met andere afdelingen binnen de organisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor de realisatie en het bijsturen van jouw ondernemingsplan en medeverantwoordelijk voor het totaalplan van de afdeling Financiën, Informatie & Control (FIC). Je signaleert tijdig in- en externe ontwikkelingen, vertaalt wet- en regelgeving op financieel-economisch gebied in richtlijnen en procedures voor de organisatie en adviseert het strategisch/tactisch management hierover. Daarnaast leid je werkgroepen en projecten, onderhoud je diverse in- en externe contacten en stel je de jaarrekening op. Je ontvangt leiding van de manager FIC.

 

Functie eisen: 

  • Post- hbo of academische kennis op financieel-economisch gebied;

  • Kennis van wet- en regelgeving, financiering, fiscaliteiten en accountancy in de zorgbranche is vereist (RA of RC);

  • Ruime aantoonbare praktijk- en managementervaring;

  • Op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en relevante wet- en regelgeving ten behoeve van advisering over beleidsontwikkeling;

  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, nauwkeurigheid, doorzettingsvermogen en integriteit.

 

Wij bieden:

  • Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamisch ziekenhuis van 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;

  • Een aantrekkelijk salaris met arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen;

  • Waaronder onder andere een vaste eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden;

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij onze speerpunten, zoals korting op je sportabonnement.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Ziekenhuis Gelderse Vallei. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink (06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl) of Roland Falke (06-41367129 of rfalke@publicsearch.nl).

bottom of page