top of page
SHARE:

ZONNEHUISGROEP VLAARDINGEN

Manager Finance & Control

PRINT PAGINA

Voor Zonnehuisgroep Vlaardingen zijn wij op zoek naar een manager finance & control.

 

Over Zonnehuisgroep Vlaardingen
Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen bieden we verpleeghuiszorg, thuiszorg en revalidatie. Het woord Vlaardingen zit niet voor niets in onze naam. We zijn geworteld in de lokale gemeenschap en dat betekent dat we elkaar goed kennen. Zorg is voor ons geen product, maar iets wat je vanuit je hart doet en waar je ook veel voor terugkrijgt. Mensen - zowel cliënten als medewerkers - voelen zich bij ons thuis en ervaren geborgenheid. Juist daardoor zijn we in staat de best mogelijke zorg te leveren.


Over de functie

Als manager finance & Control geef je leiding aan business control, inkoop, cliënten administratie, salarisadministratie en financiële administratie. Een enthousiast team van 16 collega's. Naast het coachen en begeleiden van deze medewerkers ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van de jaarlijkse financiële planning- en control cyclus. Je stelt de (meerjaren)begroting en de budgetten op. Je zorgt voor een goede en tijdige financiële, zorg-, personeels- en salarisadministratie. Je bent de sparringpartner en adviseur van bestuurder en directie en je werkt samen met je collega’s van de afdeling bedrijfsvoering aan optimale ondersteuning van de managers in het primair zorgproces.

Daarnaast vertegenwoordig je Zonnehuisgroep Vlaardingen bij o.a. zorgverzekeraars, accountants, belastingdienst en het zorgkantoor.

 

De komende jaren wordt het vastgoed op verschillende locaties vernieuwd. Je speelt een prominente rol in het adviseren van de directeur bedrijfsvoering en de raad van bestuur op het strategisch vastgoed beleid, het voorbereiden van de strategische investeringsbeslissingen, meerjarenbegroting en financiering van vastgoed.

 

Over jou

 • Een academisch/werk- en denkniveau, bij voorkeur een vakgerichte/specialistische controllersopleiding op post hbo of academisch niveau;

 • Vakinhoudelijk expert, beschikt over een gedegen financiële achtergrond;

 • Ervaring als leidinggevende van een financiële afdeling;

 • Brede kennis van/ervaring met financiële en bedrijfsvoeringprocessen op strategisch niveau;

 • In staat om naar medewerkers te luisteren, te stimuleren en te coachen;

 • Transparant en helder, in staat om collega’s in het bedrijfsvoering MT op argumenten te overtuigen en mee te krijgen in zijn/haar strategische visie en keuzes.

 • Analytisch, resultaatgericht en stelt de juiste prioriteiten ‘

 • Stevige en verbindende persoonlijkheid, daadkrachtig en besluitvaardig.

Wat wij bieden

 • Een salaris passend bij de zwaarte van de functie, conform de cao VVT;

 • Een jaarcontract met de intentie om te komen tot een vast dienstverband;

 • Een open, informele en betrokken werksfeer.

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en hierin word je gestimuleerd

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een uitstekende pensioenregeling

 

Geïnteresseerd?

Public Search verzorgt de selectie voor Zonnehuisgroep Vlaardingen. Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Daniel Griffioen 035-6210258 / 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl of met Lea ten Brink 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page