top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

SEIN

manager financiën

FWG 65, max. € 5.162,- (1 fte - 36 uur p/w)

 

Voor SEIN in Heemstede zoeken wij een manager financiën.

 

Organisatie:

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. Bij SEIN staat de patiënt centraal en zijn we trots op wat we doen. SEIN is een van de twee landelijke expertise centra op deze gebieden. De kracht van SEIN is de multidisciplinaire aanpak, waarbij gespecialiseerde neurologen, psychologen en andere behandelaars nauw samenwerken. SEIN werkt samen met een aantal academische centra en verricht (inter)nationaal wetenschappelijk onderzoek naar epilepsie en slaapgeneeskunde.

 

Plaats in de organisatie:

De manager financiën ontvangt leiding van de manager informatie, financiën en control (IFC) en geeft leiding aan de teams financiële administratie, cliënten- en salarisadministratie.

 

Functie:                                                                                

SEIN is bezig met een professionaliseringsslag van de financiële functie, waarbij het vormgeven aan een efficiënte en effectieve administratieve dienst gecombineerd met het creëren van meer financiële redzaamheid in de lijn tot één van de belangrijkste speerpunten behoort. Tevens is een periode van 3 jaar uitgetrokken voor de heroriëntatie op alle voor HR en financiële processen gebruikte IT-systemen. De manager financiën zal zowel een trekkersrol daarbij hebben als in het daarop volgende selectie- en  implementatieproces .

 

Werkzaamheden:

 • Leidinggeven aan de financiële administratie, cliënten- en HR administratie en zorgdragen dat deze afdelingen gaan opereren als zelfstandige klantgerichte teams.

 • Verantwoordelijk voor de keuze en herinrichting van alle in gebruik zijnde financiële en personele applicaties (personele-, salaris, financiële-, inkoop- en roosteradministraties applicaties).

 • Draagt zorg voor het (laten) opstellen van de jaarrekening, het verzorgen van financiële controles en het genereren van informatie voor het opstellen van begrotingen, budgetrapportages en (na-)calculaties;

 • Opstellen van het jaarplan voor de afdeling administratie en beheren van het afdelingsbudget. Tevens adviseren van de financieel directeur hierover.

 • Ontwikkelen van het administratieve beleid: volgen van ontwikkelingen en deze implementeren, processen herinrichten en optimaliseren, signaleren van risico’s en deze minimaliseren.

 

Profiel:

 • Afgeronde HBO/ WO-opleiding op financieel gebied

 • Circa 5-7 jaar werkervaring als leidinggevende van een administratieve afdeling

 • Ervaring in het implementeren van administratieve systemen

 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden

 • In staat om medewerkers te motiveren en in hun kracht te zetten.

 

Ons aanbod:

 • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring

 • Interessante extra's, zoals: fietsproject, bedrijfsfitness, opleidingsmogelijkheden, eindejaarsuitkering en premiekorting op je verzekeringspremie

 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor SEIN. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page